Anna Sofie er nyskilt og jobber med å finne fotfeste i sin nye tilværelse. Hun virkeliggjør drømmen fra yngre dager, og åpner interiørbutikk i Sandvika Storsenter. Hun er ikke ute etter noe nytt forhold, men fatter likevel interesse når hun kommer i kontakt med Robert.

Morten er spilleavhengig, noe som rimer dårlig med bankjobben. Gjelden til den illegale pokerklubben blir til slutt så stor at han velger å bryte etiske og juridiske grenser for å bli kvitt den.

En ung polsk snekker blir funnet drept ved Kadettangen i Sandvika, og Politiførstebetjent Maja Witsø er overbevist om at den polske bedriftseieren Lankowski står bak. Problemet er at det er få spor å gå etter, og samtidig bærer hun på en hemmelighet som kan være ødeleggende for karrieren hennes.

Er det noen sammenheng mellom disse fire personene, og hvordan kan Maja eventuelt bruke den til å løse drapssaken? Hva skjer når Anna Sofie merker at det nye livet likevel ikke blir så enkelt som det så ut til? Hvordan kan Morten komme seg ut av det hjørnet han har malt seg inn i? Og hva skjuler seg bak fasaden til Plank Byggservice og eieren Peter Lankowski?